Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini Kaymakam İskender Yönden ve Fatih Tosyalı ziyaret etti

Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliği Kaymakam İskender Yönden ve Fatih Tosyalı, ziyareti ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.Pastayı Kaymakam İskender Yönden, Fatih Tosyalı ve Temsilcilik üyeleri ile birlikte kesti.

İskenderun Temsilciliği Kaymakam İskender Yönden, şu sözleri ifade etti: Gazetecilik gerçekten meşakkat ve sabır gerektiren bir meslek dalı. Kamuoyunu doğru bilgilendirmek, halkın haber alma özgürlüğünü sağlayabilmek adına yaptığınız çalışmalarda başarılar diliyorum şeklinde konuştu.
Ak Parti Adayı olarak adı geçen iş insanı Fatih Tosyalı, ise habercilik hızla değişim ve dönüşüm içinde. İnternet dünyası sayesinde artık olayları saniyesinde duymamız mümkün olabiliyor. Bu ne denle yaptığınız işte adaletli ve hakkaniyetli olmanızı dilerim dedi.
Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez’de yaptığı açıklama da yerel basın’ın koşullarının her geçen gün ağırlaştığına dikkat çekerek önümüzde ki süreçte iyileştirme projelerinin hayata geçmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini Kaymakam İskender Yönden ve Fatih Tosyalı ziyaret etti Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini Kaymakam İskender Yönden ve Fatih Tosyalı ziyaret etti Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini Kaymakam İskender Yönden ve Fatih Tosyalı ziyaret etti

Önceki İçerikHizmet-İş Sendikası Yayladağı Ve Reyhanlı Belediyesi İle Sözleşme İmzaladı
Sonraki İçerikROBİSTE ÖĞRENCİLERİMİZLE TANIŞTI
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.