Hizmet-İş Sendikası Yayladağı Ve Reyhanlı Belediyesi İle Sözleşme İmzaladı

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şubesi sendika üyelerinin haklarının alınması noktasında öz veri ile çalışıyor.
Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şubesinin örgütlü olduğu Reyhanlı Belediyesi ve Yayladağı Belediyesinde çalışanlar arasında varılan mutabakat mutlu sonlandı.
Hizmet-İş Sendikası ile örgütlü olduğu Reyhanlı Belediyesinde yüzde 24, Yayladağı Belediyesinde ise yüzde 25 zam ile TİS imzaları atılarak tüm maddelerde anlaşmaya varıldı. Yayladağı Belediyesi ile 2 yıllık sözleşme imzalanırken, Reyhanlı belediye ile 1 yıllık sözleşme taraflar arasında imzalandı.
Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan ve Reyhanlı Belediye Başkanı Mimar Mehmet Çüter arasında gerçekleşen imza sonrası belediye çalışanları da sendika ve Belediye yetkililerine teşekkür ettiler.
Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, atılan imzaların ve varılan mutabakat sonrası yaptığı açıklamasında, “Hizmet-İş Sendikası olarak çalışanlarımızın haklarını alın terleri kurumadan almak için yoğun çaba sarf etmekteyiz. Yapılan sözleşmelerin günümüz enflasyonuna göre oldukça iyi olduğunu söylemek isterim. Yeni sözleşmelerin Sendikamıza ve tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Darısı tüm kurumlara” dedi.

Hizmet-İş Sendikası Yayladağı Ve Reyhanlı Belediyesi İle Sözleşme İmzaladı Hizmet-İş Sendikası Yayladağı Ve Reyhanlı Belediyesi İle Sözleşme İmzaladı

Önceki İçerikÇöken ahırda mahsur kalan büyükbaş hayvanlar kurtarıldı
Sonraki İçerikHatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini Kaymakam İskender Yönden ve Fatih Tosyalı ziyaret etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.