Karayılan Mimar Sinan Parkı Yenileniyor

İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler Karayılan’da bulunan Mimar Sinan Parkında kamelyaların ve yeşil alanlarda bakım, onarım, tamirat işlemlerini yapıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Belediye olarak bir yandan yeni parkların yapımını sürdürürken bir yandan da mevcut parkları yeniliyoruz. Karayılan’da vatandaşlarımız tarafından yoğun bir şekilde kullanılan bu parkımızda çalışmalar devam ediyor. Parkta çeşitli nedenlerle kırılan, hasar gören banklar ve sosyal donatı alanları yenileniyor” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,“ Yapılan hizmetlere sahip çıkalım. Parklarımızı birlikte koruyalım. Bazı art niyetli kimseler bu hizmet alanlarını tahrip ediyor. Banklara ve kamelyalara zarar veriyor. Bu kimseleri gördüğümüzde uyarılım. Bu alanlar halkın ortak kullanım alanlarıdır. Bizler halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz ” diye konuştu.

Karayılan Mimar Sinan Parkı Yenileniyor Karayılan Mimar Sinan Parkı Yenileniyor Karayılan Mimar Sinan Parkı Yenileniyor

Önceki İçerik2018 Hatay Nüfus Müdürlüğü İstatistikleri Açıklandı
Sonraki İçerikArsuz ve İskenderun’da yapılması planlanan Marina Projesinin ikinci değerlendirme toplantısı gerçekleşti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.