Nihal Atakaş Camii İbadete Açıldı

İskenderun sahil şeridinde temeli 2015 yılında atılan ve 3 bin kişinin aynı anda ibadetini yapabileceği Nihal Atakaş Camiin de ilk Cuma namazı kılındı.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Kilis Valisi Recep Soytürk olmak üzere Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, H. Bayram Türkoğlu, Hüseyin Şanverdi, HBB Başkanı Doç Dr Lütfü Savaş, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda hemşehrimiz Cuma namazını Nihal Atakaş Camisinde eda etti.

Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nun vaaz verdiği ve İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci’nin kıldırdığı Cuma Namazının ardından ülkemiz ve milletimiz için dualar edildi.

Hayırsever İşadamı Recep Atakaş tarafından İskenderun sahiline yaptırılan ve Osmanlı- Selçuklu mimarisi ile modern mimarinin birarada kullanıldığı Caminin çıkışında vatandaşlarımız tarafından günün anısına hatıra fotoğrafları çekildi.

Nihal Atakaş Camii İbadete Açıldı Nihal Atakaş Camii İbadete Açıldı Nihal Atakaş Camii İbadete Açıldı Nihal Atakaş Camii İbadete Açıldı Nihal Atakaş Camii İbadete Açıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.