İTSO Heyeti, Gaziantep’te düzenlenen İş Dünyası istişare toplantısına katıldı

Gaziantep Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen İş Dünyası İstişare Toplantısı’nda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bu çalkantılı sürecin geçici olduğuna inandığını ifade ederken, “Türkiye ekonomisinin temelleri sağlamdır. Bakın, son 25 senede, iç ve dış kaynaklı, onlarca kriz ve çalkantı yaşadık. Hepsinin üstesinden geldik ve yola devam ettik. İnşallah yine hep birlikte el ele verip, ülkemizi hak ettiği yere getireceğiz” dedi.
İş Dünyası İstişare Toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Akıncı, Gaziantep Esnaf Odası Başkanı Ömer Küsbeoğlu, birçok ilin oda ve borsa başkanları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla Gaziantep Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası olarak İTSO Başkanı Levent Hakkı yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Meclis Üyesi Ali Çitanak ve Genel Sekreter Figen Gül Dönmez katıldı.

İTSO Heyeti, Gaziantep’te düzenlenen İş Dünyası istişare toplantısına katıldı İTSO Heyeti, Gaziantep’te düzenlenen İş Dünyası istişare toplantısına katıldı

Önceki İçerikTAEKWONDOCULARDAN BÜYÜK BAŞARI
Sonraki İçerikTurizm sektörü ile Turizm Öğrencileri İSTE’de “İŞ” için Buluştu!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.