Sahalardan sonra, filelerde de İSTE

Çukurova Üniversitesi ev sahipliğinde, Adana’da toplam 10 üniversitenin katılımıyla düzenlenen, Üniversitelerarası 2. Lig Voleybol Müsabakalarında İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Voleybol Takımı, yapılan maçlar sonunda üçüncülük kupasını aldı. Turnuvaya; İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Çukurova Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Adıyaman Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Mersin Üniversitesi takımları katıldı.

İSTE’nin farklı bölümlerinde okuyan öğrencilerinden oluşan takım, Adana’da adeta tarih yazdı. İlk maçında üç seti de üst üste alarak Mersin Üniversitesi’ni 3-0 yenen İSTE Voleybol Takımı maça hızlı başladı. Aynı başarıyı ikinci ve üçüncü maçta da gösteren İSTE ikinci maçında Adana Bilim Teknoloji Üniversitesi’ni 3-0 yenerek, üçüncü maçı da Mardin Artuklu Üniversitesi’ne set vermeyerek 3-0 kazanmayı bildi. Yarı final oynayan İSTE Voleybol Takımı, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ni 3-0’la geçerek turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

Turnuvada kupa almayı başaran takımına teşekkür eden İSTE Spor Koordinatörü Sıtkı Kahvecioğlu; ‘Müsabakalara katılan on üniversitenin sekiz tanesinde Beden Eğitimi ve Spor Bölümü var. Bu takımların arasından sıyrılarak, İSTE ailesine kupa kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. İSTE Voleybol Takımı olarak geleceğin teknologlarıyla büyük oynuyoruz, çalışıyoruz, eğleniyoruz, öğreniyoruz. Üniversitemiz bize sonsuz destek oluyor. Aktif sporcuları olan, işleri ‘spor’ olan üniversiteleri geride bırakabiliyoruz. Sosyal ve sportif anlamda da üniversitemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler’ dedi.

Sahalardan sonra, filelerde de İSTE Sahalardan sonra, filelerde de İSTE

Önceki İçerikEnderspor ; Geleneksel Yılsonu %50 indirimi başladı
Sonraki İçerikArsuz’a Gezi Teknesi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.