İskenderun Acil Servis Önündeki Yağmur Izgaraları Temizlendi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), hatlarda oluşan tıkanıklıkları gidermek amacıyla bütün Mahalle ve Sokaklarda yapılan geniş kapsamlı çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

Sahada görev yapan HATSU ekipleri tarafından bütün ilçelerde oluşan arızalara ve eksikliklere karşı önlemler alındığını vurgulayan Genel Müdürlük, özellikle yağmur yağışı sonrasında oluşan su birikintilerini ve tıkanmaları önlemek için yağmursuyu ızgaralarında temizlik çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.

İskenderun ilçesinin tamamında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İdare, Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan İskenderun Devlet Hastanesi 112 Acil Servis önünde ki yağmur suyu ızgaralarının tıkandığının tespit edilerek temizlendiğini aktardı.

İskenderun Acil Servis Önündeki Yağmur Izgaraları Temizlendi İskenderun Acil Servis Önündeki Yağmur Izgaraları Temizlendi

Önceki İçerikİTSO Muhasebeciler Odası iş birliğiyle üyelere ‘İnşaat Muhasebesi ve vergilendirme uygulamaları’ konulu seminer verildi
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesi Ahşap Boyama Kursları Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.