Muhasebeciler Odası TÜRMOB’un Başkanlar Toplantısına katıldı

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan ve yönetimi Ankara’da TÜRMOB Merkez binasında düzenlenen toplantısına katılım gösterdiler.
İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım ve yönetimi Başkanlar toplantısının oldukça verimli geçtiğine vurgu yaptılar.
Ankara’da Türmob merkez binasında 82.nci SMMM Ve YMM odaları başkanlar toplantısı hakkında değerlendirmelerde bulunan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım; “Bu toplantıda; Mesleğin bu günü, ülkemizdeki ekonomik sorunlar, bu sorunların mesleğimize yansımaları, Yasalaşıp 01.01.2019 Tarihinde itibaren yürürlüğüne giren sürekli mesleki eğitim konularında yapılacak işlemler, odalara ve Üst Kuruluşumuz Türbmob’a düşen görevler konuları görüşüldü. Teknolojik gelişimin, yapay zeka uygulamalarının mesleğimize yansımaları, teknolojik gelişimine uyum bu konularda eğitimin gerekliliği vurgulandı görüş ve öneriler toplantıda sunuldu. 01.01.2019 Tarihinden itibaren resmi kurumlarda mecburi olan ‘e’ tebligat uygulaması konuları görüşüldü. Toplumun bilgilendirilmesi için yapılması gerekenler belirlendi ve mesleki diğer tüm konuları da kapsayan çok olumlu ve faydalı bir toplantı yapıldı” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Muhasebeciler Odası TÜRMOB’un Başkanlar Toplantısına katıldı Muhasebeciler Odası TÜRMOB’un Başkanlar Toplantısına katıldı Muhasebeciler Odası TÜRMOB’un Başkanlar Toplantısına katıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.