İSTE, Üniversitelerarası Basketbol Grup Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı

Şampiyonanın açılış seremonisinde konuşan İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tolga Depci, Türkiye Üniversitelerarası Basketbol 2. Lig müsabakalarına katılan konuk takımlara ev sahipliği yapmaktan, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) olarak onur duyduklarını ifade etti. İSTE olarak spora büyük destek verdiklerini belirten Prof. Dr. Depci, müsabakaların dostluk çerçevesinde ve üniversite öğrencilerine yakışır bir turnuva olmasını diledi. Ev sahibi olarak misafirlerinin memnuniyeti için her türlü konuda destek olacaklarını da sözlerine ekleyen İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Depci, tüm takımlara başarılar diledi.

Toplam sekiz üniversitenin erkek basketbol takımlarının katıldığı turnuvada, A Grubu’nda; İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Mersin Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ), B Grubu’nda ise; Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (Adana BTÜ), Çağ Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi yer aldı. Kıran kırana geçen grup maçları sonunda, A Grubu’nda İSTE ve Mersin Üniversitesi, B Grubu’nda ise Çağ Üniversitesi ve Adana BTÜ ilk iki sırada yer alarak final grubuna yükseldi.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli de maçlara katılarak basketbol takımı oyuncularına ve öğrencilerine destek verdi. Turnuvanın Kapanış Töreni’ne katılan İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Aktaş, müsabakaların başından sonuna kadar fairplay kuralları çerçevesinde gerçekleştiğini görmenin mutluluk verici olduğunu söyledi. İSTE Spor Koordinatörü Sıtkı Kahvecioğlu ise katılan tüm takımları tebrik ederek, ‘Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen, Üniversitelerarası basketbol grup müsabakalarına, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) olarak ev sahipliği yapmanın gururunu yaşattığı için, konuklarımıza teşekkür ederim. Sekiz üniversitesinin katıldığı bu turnuvada fairplay çerçevesinde, İSTE’yi en iyi şekilde temsil ettiğimiz için çok mutluyuz’ şeklinde konuştu.

Toplam beş gün süren, İSTE öğretim görevlileri ile öğrenciler ve sporseverlerin de yoğun ilgi gösterdikleri müsabakaların sonunda yapılan Kapanış Töreni renkli görüntülere sahne oldu.

İSTE, Üniversitelerarası Basketbol Grup Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı İSTE, Üniversitelerarası Basketbol Grup Müsabakalarına Ev Sahipliği Yaptı

Önceki İçerikHatay’da trafiğe kayıtlı araç sayısı Ekim ayı sonu itibarıyla 485.120 oldu
Sonraki İçerikisteC-H2 ile hedef: “Dünya Şampiyonluğu!”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.