Hatay Büyükşehir Belediyesi İskenderun Trafik Sirkülasyon Düzenlemesi Açıklaması Yayınladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, ‘Hatay Ulaşım Ana Planı Ortak Hizmet Protokolü’ kapsamında oy birliği ile yapılan değişikliklerin ardından, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in yaptığı açıklamalara karşılık bir bildirim yayınladı.

HBB yetkilileri tarafından yapılan açıklamada “19 Haziran 2018 tarihinde UKOME kurul toplantısında Şehit Pamir ve Ulu Cami caddelerinin trafik yönlerinin değiştirilmesi teklif edildi. Kurulda tüm kurumların onayı ve ( ilçe belediye, emniyet, karayolları vb.) oy birliği ile ilgili caddelerin sirkülasyon planı onaylandı. Ayrıca İskenderun Belediyesinden uygunluk yazısı alındı. Son olarak 15 Kasım 2018 tarihinde yapılan UKOME kurul toplantısında trafik akış yönü tersine çevrilecek olan Şehit Pamir ve Ulu Cami caddelerine entegre tali yolların sirkülasyon planı sunuldu. Kurulda tüm kurumların onayı ve ( ilçe belediye, emniyet, karayolları vb.) oy birliği ile tali yolların sirkülasyon planı onaylandı. 9 Aralık Pazar günü faaliyete geçecek olan sirkülasyon planı, kurumumuzca 3 Aralık 2018 tarihinde yazılı ve görsel medyada paylaşılarak, sosyal medya üzerinden de tüm halka duyuruldu” ifadelerine yer verdi.

Önceki İçerikAfrin’de Şehit Olan Topçu Üsteğmen Muhammed Ali Kalo Memleketine Uğurlandı
Sonraki İçerikBelen Gazi Abdurrahman Paşa ilkokulunda Yerli Malı Haftası Kutlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.