Doğa Koleji Erasmus Projesi Misafirlerini Ağırladı

İskenderun Doğa Koleji, Türkiye’de proje başvurusu kabul edilen sayılı özel eğitim-öğretim kuruluşlarından biri olarak ‘Erasmus + KA229 Creativity Through Stories’ projesi kapsamında Romanya, Polonya, Yunanistan ve Bulgaristan’dan gelen 12 öğretmeni Yerleşkesi’nde ağırladı. Beş gün boyunca eğitim toplantılarına katılan misafir öğretmenler, kalan zamanda Hatay’ın tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıma fırsatı buldu.
İskenderun Doğa Koleji’nin misafirperverliğinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Erasmus Ekibi, projenin uygulanmasında emeği geçen öğrenci, öğretmen ve idarecilere teşekkür etti. Bu proje ile Doğa Koleji, İskenderun’u da bu beş ülkede temsil ediyor olacak.
Bu süreçte farklı kültürleri tanıma imkânı bulan Doğa Koleji öğrencileri de, 2019 yılı Nisan ayında Erasmus Projesi kapsamında Romanya’ya gidecek.

Doğa Koleji Erasmus Projesi Misafirlerini Ağırladı Doğa Koleji Erasmus Projesi Misafirlerini Ağırladı Doğa Koleji Erasmus Projesi Misafirlerini Ağırladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.