Hatay Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler coşku ile Topboğazı mevkiinde karşılandı

Topboğazında Ak partili Belediye Başkanları, İl ve İlçe Teşkilat başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve üyeleri ile çok sayıda partililer karşıladı.

Karşılama sırasında dualarla 9 adet Kurban kesildi.

İbrahim Güler ile Hatay AK Parti Hatay milletvekilleri ve Partililerin uzun konvoyu eşliğinde Antakya kapalı spor salonuna geldiler.Kapalı spor salonunda bekleyen partililerin sloganları ve Ak parti nin kurucu başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adına yazılmış türkü ile Salona giriş yaptılar.
AK Parti HATAY milletvekillerinin kısa konuşmalarından sonra coşkulu kalabalığın yoğun tezahüratı eşliğinde kürsüye gelen AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, Hatay’ın sorunlarını çözmeye talip olduklarını belirterek, daha güzel yaşanılır bir Hatay için el birliğiyle ve ortak akılla çalışacaklarına dikkat çekti.

Güler, “Cumhur ittifakı, iyi niyetleri suistimal edilmiş İYİ Parti ve CHP’li kardeşlerimizin ruhuna da hitap ediyor” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesini hiç kimseyi ötekileştirmeden ve hiçbir ayırımcılık yapmadan yöneteceklerini belirten Güler, “Biz, kimseye tepeden bakmayız. Biz, halkın hizmetkarı olmaya geliyoruz’’ dedi.

Hatay Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler coşku ile Topboğazı mevkiinde karşılandı Hatay Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler coşku ile Topboğazı mevkiinde karşılandı Hatay Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler coşku ile Topboğazı mevkiinde karşılandı Hatay Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler coşku ile Topboğazı mevkiinde karşılandı Hatay Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler coşku ile Topboğazı mevkiinde karşılandı Hatay Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler coşku ile Topboğazı mevkiinde karşılandı Hatay Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler coşku ile Topboğazı mevkiinde karşılandı Hatay Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler coşku ile Topboğazı mevkiinde karşılandı

Önceki İçerikİskenderun’da Trafik Akış Yönleri Değişti
Sonraki İçerikArtık Yasak
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.