25 KASIM KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE GÜNÜ

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden tarafından, “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü” münasebetiyle özel bir mesaj kaleme alınmış olup, söz konusu mesajında şu ifadelere yer verilmiştir;

Ülkemizin gelişmesinde ve ilerlemesinde büyük emekleri bulunan kadınlarımız, toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel öğesidir. Bu manada Türk kadını, toplumumuzun yapısını güçlendirip, şekillendirerek, aile birliğinin en önemli unsuru olarak daima özverinin ve sevginin kaynağı olmuştur.

Saygıdeğer Hanımefendiler;
Annelik görevi başta olmak üzere, toplumu şekillendiren, topluma faydalı bireylerin yetişmesinde önemli bir rol üstlenen ve üretime katkıda bulunarak birçok ulvi görevleri yerine getiren kadınlarımız toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer almıştır ve bu şekilde de devam edecektir.

“Cennet annelerin ayakları altındadır” buyruğuna bizleri muhatap kılan bir anlayışın mensupları olan bizler, bugüne kadar kadınlara yönelik her türlü şiddetin, ayrımcılığın ve istismarın karşısında olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya kararlılıkla devam edeceğiz.

25 KASIM KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE GÜNÜ 25 KASIM KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE GÜNÜ 25 KASIM KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE GÜNÜ

 

Önceki İçerikBelen Gazi Abdurrahman Paşa ilkokulu Öğretmenler gününü kutladı
Sonraki İçerikÇocuklar Neden Sık Hastalanır?
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.