Belen Müftülüğünden Mevlid-İ Nebi Etkinliği

Belen İlçe Müftülüğünce, Belediye Düğün salonunda 21 Kasım 2018 tarihinde saat 13:00’da düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliği; Kaymakam Hayrettin BASKIN, Belediye Başkan V. Uğur KURT, İl Müftüsü Hamdi KAVİLLİOĞLU, İskenderun İlçe Müftüsü Osman ŞEKERCİ, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, bir grup öğrenci ve vatandaşların katılımında gerçekleştirildi. Misafirler, gül takdimi ve konferans içeriğine uygun kitapların hediye edilmesi ile karşılandı.

Program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ve akabinde Yaylakent Camii İmam Hatibi Mehmet KART’ın okuduğu Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftüsü Mehmet Seri DOĞRU’nun açılış konuşması, sinevizyon gösterimi, İl Müftüsü Hamdi KAVİLLİOĞLU’nun “Peygamberimiz ve Gençlik” konulu konferansı, Mevlid’i Nebi haftası dolayısıyla İlçe Müftülüğünce liselerarası “Naat Okuma” yarışmasında birinci olan Belen Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Elmas YILDIRAY’ın şiirini okuması ile devam ettirilerek, yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile tamamlandı.

Belen Müftülüğünden Mevlid-İ Nebi Etkinliği Belen Müftülüğünden Mevlid-İ Nebi Etkinliği Belen Müftülüğünden Mevlid-İ Nebi Etkinliği

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.