İlk Sertifikalar Başkan Culha’dan

SODES Destek Programı Kapsamında, Arsuz Belediyesi tarafından açılan “Doğal Taş İşleme” kursunun ilk kursiyerleri, sertifikalarını Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın elinden aldı.
Arsuz Belediyesi tarafından Üçgüllük Kültür ve Sanat Merkezinde hayata geçirilen Doğal Taş İşleme Atölyesinde verilen, “Doğal Taş İşleme” kursunu başarı ile bitiren kursiyerler sertifika almaya hak kazandı. Özellikle ev hanımları ve genç kızların katılım gösterdiği kursa, kursiyerlerin tamamı büyük fedakârlık ve özveri ile devam etti. Bölge halkının bu kurslara gösterdiği ilgiden memnun olduğunu dile getiren Başkan Culha, Kalkınma Bakanlığıyla ortak yürütülen SODES Destek Programı kapsamında, ilk kursun, ilk kursiyerlerine sertifikalarını vermiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Kurs sertifikalarını büyük bir mutlulukla alan kursiyerler, bu tarz kursların devam etmesi gerektiğini belirterek, başta Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlk Sertifikalar Başkan Culha’dan

Önceki İçerik2018 Dünya Koah Günü
Sonraki İçerikHatay’ın İlk Ruhsatlı Hayvan Pazarı Açıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.