İskenderun SMMM Odası Kahramanmaraş’ta düzenlenen 9.Akdeniz Odaları Platformu Başkanlar Toplantısına katıldı

Kahramanmaraş’ta düzenlenen ve mesleğin sorunlarının ve çözüm yollarının konuşulduğu 9. Akdeniz Odaları Platformu Başkanlar toplantısına İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası da katıldı.
Serbest Muhasebeci Mali müşavirlerin sorunlarının görüşüldüğü genişletilmiş Başkanlar toplantısına Mersin, Adana, Alanya, Manavgat, Kahramanmaraş, İskenderun, Hatay ve Osmaniye Oda Başkanlarının katıldı.

Mersin SMMM Odası Başkanı Ömer Faruk Tokgöz’ün oturum başkanlığında yapılan toplantıda muhasebecilerin sorunları görüşüldü.

Toplantısın ev sahipliğini, ise Oda Hizmet Binasının açılışı yapılan Kahramanmaraş SMMM Odası yaptı.

Toplantıya; Oda Başkanlarının yanında, TÜRMOB Genel Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Odaların yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.

Kahramanmaraş SMMM Odasının ev sahipliğinde düzenlenen ve 2 gün süren Başkanlar toplantısı hakkında değerlendirmelerde bulunan İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım; “Mesleğimizin sorunlarının görüşüldüğü toplantı oldukça verimli geçti. Son çıkan yasalar ve mevzuatlar ile e-defter uygulamaları başta olmak üzere bir çok konu hakkında güncel bilgiler verildi. Oda üyelerimizi bilgilendirme noktasında bu tür toplantılar bizlerin dolayısıyla üyelerimizin ufkunu genişletmektedir” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

İskenderun SMMM Odası Kahramanmaraş’ta düzenlenen 9.Akdeniz Odaları Platformu Başkanlar Toplantısına katıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.