ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, VEFATININ 80. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ölümünün 80.yıldönümü münasebeti ile hazırlanan Anma Programı saat İskenderun ve Belen’de  Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşların temsilcileri, Okul Müdürleri, vatandaşlar ile bir grup öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Anma Programı, çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulması ile başladı. Saat 09.05’te sirenler eşliğinde iki dakikalık saygı duruşu, akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ve bayrakların yarıya indirilmesi ile Anıt alanındaki program tamamlandı.

10 Kasım nedeni ile Atatürk konulu resim, şiir, kompozisyon yarışmalarından dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.
Ardından 10 Kasım adlı oratoryo sahnelenerek gençliğe hitabe okundu.

ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, VEFATININ 80. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, VEFATININ 80. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, VEFATININ 80. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, VEFATININ 80. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, VEFATININ 80. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, VEFATININ 80. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, VEFATININ 80. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.