Yağmur Suyu Hatları Temizleniyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel müdürlüğü(HATSU), yağmur suyu hatlarında oluşan tıkanıklıkları giderme adına temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Yağmur suyu hatlarında bakım ve onarım çalışmalarının kent genelinde devam ettiğini belirten Genel Müdürlük, yağışlar sonrasında yapılan temizlik çalışmalarında çıkarılan cam şişe, plastik şişe, naylon poşet, çocuk bezi, gıda paketleri ve balçık gibi atıkların çıkarıldığını açıkladı.

Temizlik çalışmalarının gece-gündüz demeden sürdüğünün altını çizen İdare, yağmur suyunun sürükleyip tıkanmalara sebebiyet veren atıkları temizleyerek su tahliyesinin daha kolay sağlanacağını aktardı.

Yağmur suyu hattı ve tıkanmaların meydana gelmemesi adına hatlara mazgalların yerleştirildiğine de dikkat çeken HATSU, yağmursuyu ızgaralarının çöp alanı olmadığını hatırlatarak, vatandaşların çöp atma konusunda daha duyarlı davranması gerektiğine vurgu yaptı.

Yağmur Suyu Hatları Temizleniyor Yağmur Suyu Hatları Temizleniyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.