Kilis Valiliği’ne atanan İskenderun Eski Kaymakamı Recep Soytürk’ten İTSO’ya veda ziyareti

Kilis Valiliği görevine atanan İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk İTSO’ya veda ziyaretinde bulundu. Dörtyol Kaymakamlığı’ndan İskenderun Kaymakamlığı’na atanan ve İskenderun’da başarılı hizmetlerde bulunan Recep Soytürk’ün Kilis Valiliği’ne atanmasıyla İTSO yönetimi ile son kez bir araya geldi.
İskenderun ve bölge ekonomisinin konuşulduğu ziyarette, Vali Recep Soytürk’e yeni görevinde başarılar dileyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz konuşmasının devamında: ‘‘Sayın Valim, İskenderun Kaymakamlığı göreviniz esnasında bizlere her zaman liderlik ettiniz. Şehrin sorunlarına karşı duyarlı tavrınız, tüm vatandaşlarımızın takdirini kazandı. Sizin şehrimizdeki varlığınız bölgemiz için bir şanstı. Kilis’te de başarılarınızın devam edeceğine yürekten inanıyor, yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz.’’ ifadelerine yer verdi.
İskenderun’un çok önemli bir şehir olduğunu belirten Kilis Valisi Recep Soytürk, görev yaptığı süre içerisinde her zaman İTSO ile kent ekonomisi için birlikte hareket edildiğini, İTSO’nun önemli sorumlulukları olduğunu ve görev bilinciyle kente değer kattığını belirtti.
Kilis Valiliğine atanan Recep Soytürk’ün ziyaretinde; İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Muhasip üye Gassan Kuran, İTSO Yönetim Kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt, Sanem Akpınar, Selma Yılmaz, Yusuf Yılmaz, Hıdır Güneş, Mehmet Ünüvar ve İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.

Kilis Valiliği’ne atanan İskenderun Eski Kaymakamı Recep Soytürk’ten İTSO’ya veda ziyareti Kilis Valiliği’ne atanan İskenderun Eski Kaymakamı Recep Soytürk’ten İTSO’ya veda ziyareti

Önceki İçerikArsuz Belediye’si Türkiye Üçüncüsü Oldu
Sonraki İçerikHatay Valisi Erdal Ata’dan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na veda ziyareti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.