Dentapark Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, kapılarını Mavi Çocuk Akademisi öğrencilerine açtı

İskenderun’da sağlık hizmeti veren Dentapark Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, kapılarını Mavi Çocuk Akademisi öğrencilerine açtı.
Minik ve şirin öğrencileri Doç.Dt Özlem Akıncı Sözer, Diş Tabipleri İlker Sözer ve Levent Taşıt karşıladı. Minik öğrencilerin ziyaretinden bir hayli memnun olan diş hekimleri, onlara güzel bir misafirperverlik sergileyerek sevgi ve şefkatleriyle sımsıkı sarıldılar.
Diş Hekimi Özlem Akıncı Sözer, her biri birbirinden değerli çocuklarımıza Dentapark Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni gezdirirken, hem dişlerini kontrol etti, hemde ağız sağlığında kullanılan malzemeleri tanıttı.
Çocukların her sorununa içtenlikle yanıt veren Sözer ayrıca, düzgün diş fırçalama tekniğini anlattı.
Diş hekimleri Özlem Akıncı Sözer, İlker Sözer ve Levent Taşgıt, çocukların ziyaretinden çok memnun olduklarını, çalışma azimlerini daha da arttırdığını belirttiler.
Ziyarette öğrencilerimize ikramda bulunuldu.

Dentapark Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, kapılarını Mavi Çocuk Akademisi öğrencilerine açtı Dentapark Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, kapılarını Mavi Çocuk Akademisi öğrencilerine açtı Dentapark Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, kapılarını Mavi Çocuk Akademisi öğrencilerine açtı Dentapark Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, kapılarını Mavi Çocuk Akademisi öğrencilerine açtı

Önceki İçerikHatay’da 58.705 adet captagon hap ele geçirildi
Sonraki İçerikİskenderun Yüzme İhtisas Yüzme Takımı Gaziantep’te Şampiyon Oldu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.