İskenderun Belediyesinde Halk Günleri Devam Ediyor

İskenderun Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ve vatandaşların her Salı günü yoğun ilgi gösterdiği halk gününde Başkan Seyfi Dingil, vatandaşların sorunları tek tek dinliyor.
Halkın istek, sorun, görüş ve önerilerini dinleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, haftanın her Salı günü yaptığı halk gününe gelen halkın dertlerini, problemlerini, sorunlarını dinleyerek imkânlar ölçüsünde çözmeye gayret gösteriyor.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil,hemşerileri ile iç içe olmalarının daha sağlıklı kararlar almalarına sebep olduğunu belirtti.
Başkan Seyfi Dingil,”Halk Günü toplantılarımıza devam ediyoruz. Burada amacımız vatandaşlarımızın sorun ve isteklerini kendilerinden dinlemek. Bu toplantılarda vatandaşlarımızı dinliyoruz. Onların sorunlarını en hızlı şekilde çözüme ulaştırmaya gayret ediyoruz. Her salı günü vatandaşlarımızla doğrudan ve randevusuz bir şekilde, bir araya geliyoruz. Bundan sonra da uygulamamız devam edecek. Sıkıntısı olan, bizden isteği olan tüm hemşerilerimizi, Salı günleri belediyemize bekliyoruz” dedi.

İskenderun Belediyesinde Halk Günleri Devam Ediyor İskenderun Belediyesinde Halk Günleri Devam Ediyor

Önceki İçerikAriad Eğitime Desteğini Sürdürüyor
Sonraki İçerikMeteoroloji’den İskenderun İçin Sağanak Yağış Uyarısı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.