Belen Belediyesi Sarımazı’da Asfalt Çalışmalarına Başladı

Belen’in Sarımazı Mahallesinde sıcak asfaltlama çalışması için gün sayan kent sakinleri bugünden itibaren isteklerine kavuştu. Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Adnan Vurucu duyurusunu yapmış ve çalışmaların en kısa sürede başlayacağını söylemişti. Asfalt dökme araçları bugün çalışmalara başladı.

Sarımazı Mahallesinde sıcak asfaltlama çalışması için gün sayan kent sakinleri bugünden itibaren isteklerine kavuşuyor. Yol sorunuyla en çok gündemde olan Sarımazı Mahallesi HATSU idaresinin alt yapı çalışmalarının yaklaşık 3 yıldır bitirilememesi yüzünden bir türlü asfalt çalışmaları başlayamamış ve ilçe sakinleri uzun zamandır ulaşım yönünden sıkıntılı günler geçirmişti. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından Belen Belediyesi kolları sıvadı ve sıcak asfalt çalışmaları başladı.
Sarımazı Mahallesinde asfalt çalışması yapılan yollarda yerinde inceleme yapan Başkan Vurucu; “Daha konforlu ulaşım sağlamak ve Sarımazı’nın çehresini değiştirecek olan çalışmalarımız bugünden itibaren başlamıştır, gece gündüz çalışacak olan ekiplerimiz 20 gün gibi bir sürede tüm yolların yapımını bitireceklerdir. Bizden kaynaklı olmayan tamamen HATSU idaresinin yıllardır su bağlantılarını yapmamasından oluşan bu yol sorunun vatandaşlarımıza büyük zarar verdiğinin farkındayız. Araçlarında ayrı, sokakta tozdan ayrı sıkıntılar çektiler. Daha önce Büyük Şehir Belediyesindeki meclis toplantısında da belirttiğim gibi HATSU Belen’de sınıfta kalmıştır. Bu söylediklerim lütfen siyaset olarak algılanmasın, çünkü vatandaşlarımızın şikâyetlerini en çok biz dinledik. Bu yüzden de Büyükşehir Belediyesine ait olan yolların bile asfaltlanıyor çünkü parçalar halinde yapılmasının vatandaşları daha çok zora sokacağından eminim bir bütün halinde tüm yolları yapıyoruz. Başkan Vurucu Sarımazı‘ya bir söz verdiğini ve bunu yerine getirdiği için mutlu olduğunu dile getirerek, tüm mahalle sakinlerimize Büyükşehir kaynaklı olsa da göstermiş oldukları sabırdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Belen Belediyesi Sarımazı’da Asfalt Çalışmalarına Başladı Belen Belediyesi Sarımazı’da Asfalt Çalışmalarına Başladı

Önceki İçerikİskenderun İsmet İnönü Mahallesinde Yeni Kaldırım Çalışması
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Meclisi Toplandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.