Yağmur Suyu Hatları Ve Izgaraları Temizleniyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel müdürlüğü(HATSU), kış ayları öncesinde yağmur suyu deşarj noktalarında oluşan tıkanıklıkların giderilmesi adına ekiplerin seferber olduğunu bildirdi.

Kent genelinde tıkanmış durumda olan yağmursuyu hatlarının tespit edildiğini ve temizlik çalışmaları yapıldığı bilgisini veren Müdürlük, yapılan temizlik çalışmaları sırasında plastik şişe, plastik bardak, naylon poşet, çocuk bezi, gıda paketleri ve balçık gibi atıkların çıkarıldığını belirtti.

Yağışlar anında su deşarjının daha hızlı sağlanması adına temizlik çalışmalarının gece-gündüz demeden sürdüğünün altını çizen İdare, yağmursuyu ızgaralarının çöp alanı olmadığını hatırlatarak, vatandaşların çöp atma konusunda daha duyarlı davranması gerektiğine vurgu yaptı.

HATSU, herhangi bir altyapı sorunuyla karşılaşılması durumunda ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne bildirim yapılması ile çözüme kavuşturulacağını hatırlattı.

Yağmur Suyu Hatları Ve  Izgaraları Temizleniyor Yağmur Suyu Hatları Ve  Izgaraları Temizleniyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.