Şehit Gülşah Güler Futbol Turnuvası Başlıyor

Hatay Cezaevi Yönetimi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Futbol turnuvası hakkında Hatay gazeteciler cemiyetinde basın açıklaması yapan Cezaevi ikinci müdürü Mehmet Buğdaycı, Cezaevi infaz koruma memuru Ferit Bolatkol ve infaz koruma memuru Hakan bozoğlan yaptıkları açıklamada,

15 temmuz gecesinde vatanımızı, ülkemizi, milletimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş milletin silahlarını millete doğrultarak kanlı bir darbe girişimine kalkmıştır, ancak milletimiz bu kanlı darbe girişimine kahramanca karşı koyarak bu hainlerin emellerine ulaşmalarını engellemiştir, birlik ve beraberliğimizi yaşatmak adına Vali ve başsavcılık kanalıyla cezaevi tarafından 15 Temmuz şehiti Gülşah Güler futbol turnuvası düzenliyoruz. 16 takımın katılımıyla üç grup halinde yapılacak olan futbol turnuvası 5 Ekim Cuma günü saat 15.30 da Antakya Atatürk stadında başlayacaktır. Tüm halkımızı davet ediyoruz. Dediler.

Şehit Gülşah Güler Futbol Turnuvası Başlıyor Şehit Gülşah Güler Futbol Turnuvası Başlıyor

Önceki İçerikHbb Aykome Ekim Ayı Genel Kurul Toplantısı Gerçekleşti
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesinden “Usulsüz Fiyat Artışı” Denetimi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.