Denizciler Gübretaş Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve velileriyle örnek bir okul

İskenderun’un en büyük mahallelerinden biri olan Denizciler’de 2018-2019 Eğitim Öğretim yılına yine iddialı bir şekilde başlayan Gübretaş Ortaokulundaki değişim ve gelişim hissediliyor.
Evet, Denizciler Gübretaş Ortaokulundan bahsediyoruz. Aslında onların deyişiyle ” Denizciler Gübretaş Ortaokulu Millet Koleji ” Okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve veliler kısaca Denizciler Halkı elbirliği ile okullarını bir kolej edasına getirerek eğitim ve öğretimde sınırları zorluyorlar. Okula girişinizde sizi güzel bir ambiyans karşılıyor ve Okul Müdürü Adem KESİK ‘in deyişiyle burası sevgi ile saygının, eğitim ve öğretimin buluştuğu yer velhasıl burası özel olduğunu hissettiğin yer sözlerini adeta hissediyorsun. Okul müdürü Adem KESİK, benim bir derdim var sözümle dertlenen okul aile birliğimize, müdür yardımcılarıma, memuruma, öğrencilerimizi kuyumcu titizliği ile işleyen öğretmenlerimize, 10 kuruş dahi olsa ” öğretmenim para buldum” diyen öğrencilerime, günde 25000 öğrenci sirkülasyonuna üf bile demeden görevi ifa eden yardımcı personellerime, hayır severlerimize ve okulumuzun gerçek sahibi olan velilerimize yani Denizciler Halkına gönülden teşekkür ediyorum, hep birlikte daha güzel yarınlara sözleri ile eğitime olan aşkını gıpta ile takip ettiğimiz müdürümüze ve şahsı nezdinde bütün denizciler halkına bizlerde teşekkür ediyoruz, başarılarınız devamını diliyoruz.

Denizciler Gübretaş Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve velileriyle örnek bir okul Denizciler Gübretaş Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve velileriyle örnek bir okul Denizciler Gübretaş Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve velileriyle örnek bir okul

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.