İstanbul’da 8. Hatay Günleri

Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde, Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği (HATİAB) ve İstanbul Hatay Eğitim, Kültür, Tanıtım ve Dayanışma Derneği (HATAYDER) işbirliği ile Hatay’ı anlatmak, tanıtmak ve bilinirliğini artırmak amacıyla gerçekleştirilen ‘İstanbul’da Hatay Günleri’ etkinliği, 27 Eylül 2018 Perşembe günü saat 12.00’de İstanbul Kartal İlçesi sahilinde kapılarını açtı.

Hatay’ın sadece ulusal alanda değil uluslararası alanda da bilinirliğini sağlamaya yönelik olarak bu yıl 8.si düzenlenen ‘İstanbul’da Hatay Günleri’ nin resmi açılış töreni saat 16.00’da Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Şanverdi, Lütfi Kaşıkçı, Serkan Topal, Hüseyin Yayman, Sebahat Özgürsoy Çelik, Mehmet Güzelmansur, HATİAB Kurucu Başkanı İbrahim Güder, AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, İlçe Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi.

Medeniyetlerin merkezi, hoşgörü ve kardeşlik kenti Hatay’ın damak çatlatan lezzetleri ile birçok tarihi, turistik değerlerinin yanı sıra kültürel değerlerinin de yer aldığı etkinlik, 30 Eylül 2018 Pazar günü akşam 22.00’ye kadar İstanbulluları, İstanbul’da yaşayan Hataylıları, yerli ve yabancı tüm konuklarını ağırlamaya devam edecek.

İstanbul’da 8. Hatay Günleri İstanbul’da 8. Hatay Günleri İstanbul’da 8. Hatay Günleri

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.