Tehlikeli Mesleklerde alınması zorunlu Mesleki Yeterlilik Belgesi ve belgelendirme toplantısı

Geçtiğimiz günlerde İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında meslek mensuplarına yönelik seminer vererek ‘Tehlikeli ve çok tehlikeli Mesleklerde alınması zorunlu Mesleki Yeterlilik Belgesinin Belgelendirme süreci’ ni anlatan ABİGEM heyeti İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez ile birlikte İskenderun Organize Sanayi Bölgesi (OSB)(de faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ettiler.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasın da ortağı olduğu Doğu Akdeniz ABİGEM Anonim Şirketi tarafından İTSO üyelerine ‘Tehlikeli ve çok tehlikeli Mesleklerde alınması zorunlu Mesleki Yeterlilik Belgesinin Belgelendirme süreci’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenmişti.

TOBB MEYBEM yetkilisi, Nihan Ökmen, ABİGEM Direktörü İdil Teoman,İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez, ABİGEM Uzmanı Zeynep Özer ve ABGİEM Ofis sorumlusu Mehmet Sağlam, Ekinciler Demir-Çelik, Yazıcılar Demir-Çelik- Atakaş Demir-Çelik Fabrikaları olmak üzere Osmaniye de de bazı fabrikaların yetkilileri ve İnsan Kaynakları müdürleri ile bir araya gelerek ‘Tehlikeli ve çok tehlikeli Mesleklerde alınması zorunlu Mesleki Yeterlilik Belgesinin Belgelendirme sürecini anlattılar.

Tehlikeli Mesleklerde alınması zorunlu Mesleki Yeterlilik Belgesi ve belgelendirme toplantısı

Önceki İçerikKOBİLERE yönelik Destek programları
Sonraki İçerikİskenderun Döneri Markalaşıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.