Şirinyurt İlköğretim Okulu Müdürü Altay’dan çevre duyarlılığı

Öğrenciler Eğitim’e okul bahçesine fidan dikerek başladılar

İskenderun’a bağlı Denizciler Şirinyurt İlköğretim Okulu müdürü Mehmet Altay, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ilk haftasında Okul bahçesine velilerle birlikte fidan dikerek, çevreye karşı örnek bir davranış sergilediler.

‘Bir dikili Ağacım’ daha oldu sloganı ile hareket eden ve her fırsatta gerek okul, gerekse çevreye fidan dikerek, yeşile karşı olan duyarlılığını gösteren Şirinyurt İlköğretim Okulu müdürü Mehmet Altay, öğrenci, öğretmen ve topluma karşı göstermiş olduğu hassasiyet ile yeşilin önemini vurguladı. Öğrenci velileri de, Müdür Altay ile birlikte Okul Bahçesine fidan diktiler. Öğrenci velileri yaptıkları değerlendirmelerde; “Veliler olarak bizlerde okul bahçesine fidanlar dikerek, ağaçlarımıza, ormanlarımıza sahip olunmasına katkı sağladık. Okul bahçesine fidan dikerek sembolik bir davranış sergilesek de çocuklarımız dikilen bu ağaçların kendileri ile birlikte büyüyeceği umutlarını taşıyorlar. Yarın büyüdüklerinde bu okuldan mezun olduktan sonra belki de bu okula öğretmen olarak geri dönecekler ve döndüklerinde bu fidanların kendileri gibi kocaman olduğunu görecekler. Bu bilinçle el birliğiyle çevremize, ormanlarımıza ve yeşile karşı duyarlı olunması ve fidanların dikilmesinde çok fayda olduğunu düşünüyoruz. Okul müdürümüze de duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendileri sayesinde bizlerinde de bu hayatta birer dikili ağacımız oldu” dediler.

Şirinyurt İlköğretim Okulu Müdürü Altay’dan çevre duyarlılığı Şirinyurt İlköğretim Okulu Müdürü Altay’dan çevre duyarlılığı Şirinyurt İlköğretim Okulu Müdürü Altay’dan çevre duyarlılığı Şirinyurt İlköğretim Okulu Müdürü Altay’dan çevre duyarlılığı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.