İskenderun Sokakları Dilenci Kaynıyor

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehir genelinde yaptıkları uygulamalar ile dilencilere göz açtırmıyor.
İskenderun Belediyesi Zabıta ekipleri, hem ilçe içindeki hem de ilçe dışından gelerek özellikle cami önlerinde, kavşaklarda ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı noktalarda vatandaşların iyi niyetini su istimal ederek duygu sömürüsü yoluyla dilencilik yapanlara yönelik denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.
Özellikle yol kenarları ve camii önlerinde dilenen dilencilere fırsat vermeyen zabıta birimi yaptığı çalışmalar ile göz dolduruyor.
Cami ve Pazar önlerini mesken tutan, dükkân dükkân gezerek esnaflarımızı rahatsız eden bu duygu sömürücülerine bütün vatandaşlarımızın da duyarlı olması isteniyor.

Dilencilere yönelik operasyonların kararlılıkla süreceğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” çalışma gücüne sahip olduğu halde iş yapmaktan kaçınıp, merhamet duygularını istismar eden ve bunu alışkanlık haline getiren dilencilerle mücadelemiz devam edecektir. Yapılan denetimler sonucunda toplanan dilenciler Zabıta müdürlüğüne getirilerek yasalar çerçevesinde haklarında işlem yapıldı” diye konuştu.

İskenderun Sokakları Dilenci Kaynıyor İskenderun Sokakları Dilenci Kaynıyor İskenderun Sokakları Dilenci Kaynıyor

Önceki İçerikYaya Geçitlerine Park Eden Araçlara İşlem Yapılıyor
Sonraki İçerikDiyaliz Hastalarının Hatay Dışına Gitmesine Artık Gerek Yok
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.