İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil: İskele İskenderun Halkına Tamamen Kapatılmak İsteniyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, iskelenin İskenderun halkına tamamen kapatılmasına asla müsammaha göstermeyeceklerini belirtti.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı yazılı açıklamada, HBB ‘nin HADO projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Başkan Seyfi Dingil, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:
“HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın sosyal medya hesabından paylaşmış olduğu” HADO projesiyle ilgili bizlere iskele tahsisi yapılmıyor ”şeklindeki ifadeleri gerçeklerle hiçbir alakasının olmadığı gibi kendi beceriksizliklerini kamuoyunu yanıltarak kapatmak istemesinin bir sonucudur.
Sadece İskenderun halkının değil tüm bölge halkının gelip üzerinde gezdiği, denizle buluştuğu, içerisinde çeşitli etkinlerin yapıldığı iskeleyi tamamen halka kapatıp sadece haftada bir gün seyahat etmek isteyenlere açmak akla mantığa uygun değildir.
Zira İskenderun’da yaşayanların denizin serinliğini hissedeceği başka bir alan da bulunmamaktadır. Ayrıca bu proje bölgenin görselliğini de bu şekliyle yok edecektir.
Devlet işleri ciddiyet gerektirir. Sosyal Medya hesaplarından kamuoyunu yanıltmak HBB Başkanına yakışmamıştır.
İskelenin kullanımı ile ilgili alternatif fikirlerimizi kamuoyu ile paylaşmamıza rağmen HBB Başkanın bu tavrı seçim üzeri yapılmış küçük hesaptan başka bir şey değildir.
Bizler her zaman her platformda HADO projesine karşı olmadığımızı, diyaloga açık olduğumuzu bildirmemize rağmen HBB Başkanı işi yokuşa sürmeye devam etmektedir.
İskelenin İskenderun halkına tamamen kapatılmasına asla müsammaha göstermeyeceğimizi belirtiyoruz.”

Önceki İçerikHizmet-İş Sendikası İskenderun Şubesinin Genel Kurulu Gerçekleştirildi
Sonraki İçerikHatay Gazeteciler cemiyetinden, HATİAB Başkanı İbrahim Güder’e Kınama
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.