Hatay Gazeteciler cemiyetinden, HATİAB Başkanı İbrahim Güder’e Kınama

Katıldığı bir basın toplantısında düşünmeden ve içeriğini bilmeden bir haberle ilgili olarak, cemiyet Başkanımız Ahmet Yetişen’i hedef almış, yapmış olduğu açıklamada Hatay günleri ile ilgili HATAY ZAFER GAZETESİNDE yapılan haberleri eleştirmiş, ‘Ahlaksızca’ ifadesine yer vermiş ve haddini aşmış olan HATİAB Başkanı İbrahim Güder’i kınıyor ve seviyesizce yapmış olduğu açıklamadan dolayı tüm gazeteci arkadaşlarımız adına açıklamasını düzeltmesini ve özür dilemesini bekliyoruz.
Ayrıca sormak istiyoruz, ‘Ahlaksızlık’ yapıldığını iddia ettiği haberlerde mi, yoksa ısrarla Hatay günlerini ‘BİZ’ yapıyoruz diyerek, başka hesaplar peşinde koşmaktamıdır?.
Cemiyet başkanımıza yönelik 21 yıllık meslek hayatında bugüne kadar hiç kimse hakaret etmemiştir çünkü yanlış ve yalan hiçbir haberde imzası olmamıştır. Sayın Güder söylemleriniz dışında ilimize ne katkınız olmuştur, bu talihsiz açıklamanızdan dolayı sizi en ağır şekilde kınıyor ve kamuoyu önünde özür dilemenizi bekliyoruz.
HGC Yönetim Kurulu.

Hatay Gazeteciler cemiyetinden, HATİAB Başkanı İbrahim Güder’e Kınama

Önceki İçerikİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil: İskele İskenderun Halkına Tamamen Kapatılmak İsteniyor
Sonraki İçerikYaya Geçitlerine Park Eden Araçlara İşlem Yapılıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.