Battı Çıktı Projesi’nin Asfalt Çalışmasında Son Kademeye Gelindi

İskenderun ile diğer ilçeler arasında transit geçişi sağlayan E-5 karayolu Tayfur Sökmen Bulvarı ile PAC Meydanı arasında HBB tarafından yapılan Battı-Çıktı çalışmalarında son aşamaya gelindi. Projenin üst kısmında bulunan ve servis yolu olarak kullanılacak kısımların son kademe asfalt çalışmaları ile daha güvenli ve konforlu bir trafik akışı sağlanmış olacak.
Üst kısımdaki yollarda başlatılan asfalt çalışmasını yerinde inceleyerek proje hakkında bilgiler veren HBB Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, yapılan dev projeler sayesinde İskenderun Adliye kavşağı ile PAC Meydanı mevkiinde ki 2 önemli ulaşım sorununun çözüme kavuşturulduğunu belirterek yapılan çalışmalar sırasında İskenderun halkının göstermiş olduğu sabır ve anlayışa teşekkür etti.
Üst kısımda başlayan asfalt çalışması hakkında bilgiler veren Beydilli, proje güzergâhı üzerinde kullanılacak olan 2 yönlü servis yollarının asfalt çalışmalarının Pazar gününe kadar tamamlanacağını ve Battı-Çıktı Projesinin iç kısımlarında ise bordür parke çalışması ile çevre düzenlenmesinin tamamlanması ile yolun açılacağını kaydetti.

Battı Çıktı Projesi’nin Asfalt Çalışmasında Son Kademeye Gelindi Battı Çıktı Projesi’nin Asfalt Çalışmasında Son Kademeye Gelindi

Önceki İçerikHatay Valiliği,9 PKK/KCK-PYD/YPG Örgütü Mensubu Afrin’de Yakalandı
Sonraki İçerikUzun Süren Öksürüğün Nedeni Boğmaca Olabilir
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.