Op. Dr. Özkan Çeliker ‘Gelişim’ Ailesine Katıldı

Süper Lig Eski Hakemi Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özkan Çeliker, İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Daha önce görevde bulunduğu hastanede başarılı ameliyatlara imza atan Op. Dr. Özkan Çeliker, Gelişim Hastanesi ailesine katılmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. Alanında gerçekleştirdiği uygulamalar hakkında bilgiler veren Op. Dr. Özkan Çeliker, “Beyin ve omurilik tümörleri, beyin kanaması ameliyatları, beyin anjiyosu, kafa travmaları cerrahisi, omurga travma cerrahisi, hidrosefali-şant ameliyatları, bel fıtığı ameliyatları, endoskopik bel fıtığı ameliyatları, boyun fıtığı ameliyatları, beyin-beyincik sarkması ameliyatları, periferik sinir cerrahisi ameliyatları tedavi alanlarında en üst düzeyde hizmet sunmaktayız. İskenderun Devlet Hastanesi’nde iki buçuk yıl içerisinde yaklaşık 800 ameliyatı başarıyla gerçekleştirdik. Yine aynı başarıları Gelişim Hastanesi’nde de devam ettireceğimize inanıyorum” dedi.

Op. Dr. Özkan Çeliker Kimdir?
1980 Almanya doğumlu olan Op. Dr. Özkan Çeliker; ilk, orta ve lise öğrenimini Denizli’de, üniversite eğitimini de Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Beyin Cerrahisi eğitimini Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde alan Op. Dr. Çeliker, mecburi hizmetini İskenderun Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirdi. 2003-2017 yılları arasında futbol hakemliği yapan Çeliker, 2013-2017 yıllarında ise süper lig hakemliği görevinde bulunmuştur. Op. Dr. Özkan Çeliker, evli ve iki çocuk babasıdır.

Op. Dr. Özkan Çeliker ‘Gelişim’ Ailesine Katıldı

Önceki İçerikDermatoloji Uzmanı Dr. Seda Yıldız Gelişim’de
Sonraki İçerik79 Yaşındaki Güngör Nine 11 Yıl Sonra Tekrar Yürüdü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.