Kent Genelinde Temizlik Uygulaması Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kuvvetli rüzgâr sonrası oluşan kirliliği önlemek için temizlik çalışması başlattıklarını belirtti.
İskenderun Belediyemizin Temizlik İşleri, Park Bahçe ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde kuvvetli rüzgâr sonrası oluşan kirliliği önlemek için temizlik çalışması yapıyor.
İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Park-Bahçe Müdürlüğü ekipleri kentin birçok noktasında kuvvetli rüzgâr nedeni ile kırılan ve savrulan ağaç dalları ile çevreye savrulan plastik atık ve çöpleri gece gündüz demeden kaldırmaya devam ediyor.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, konu ile ilgili yaptığı açıklamada,” Belediye ekiplerimiz seferber olarak birçok cadde ve sokakta temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekiplerimiz çevrenin temizliği konusunda gereken hassasiyeti gösteriyor “şeklinde konuştu.
Vatandaşlardan çevre konusunda hassasiyet isteyen belediye Başkanı Seyfi Dingil,”En iyi temizlik çevreyi temiz tutmaktır. Bazı duyarsız vatandaşlarımız çevreye başıboş şekilde çeşitli atıklar atmaktadırlar. Vatandaşlarımızdan ricamız çöpleri konteynerlere atmaları veya temizlik işleri müdürlüğümüze bilgi vermeleridir. Bu konuda herkese büyük görevler düşüyor” diye konuştu.

Kent Genelinde Temizlik Uygulaması Devam Ediyor Kent Genelinde Temizlik Uygulaması Devam Ediyor

Önceki İçerikSuzan Şahin Suriyeli Mülteciler Konusunun Peşini Bırakmıyor
Sonraki İçerikMuhtarlarla Buluşma Toplantısı ve Güvenlik İstişare Toplantısı Gerçekleşti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.