Yıldırım Tepe Spor Kompleksinin Yapımı Son Aşamada

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bir süre önce yapımına başlanan Yıldırım Tepe Mahallesi spor kompleksi projesinin tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, spor kompleksi içerisinde futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası ve halı saha olacağını söyledi.
Yapım çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Seyfi Dingil ,”Bilindiği üzere bir süre uygun alan için muhtarlığın karşısındaki boş araziyi tespit etmiştik. Hemen ardından başlayan zemin düzenleme çalışmalarının ardından sahanın zemin betonlama ve tel örgü çalışmaları yapılmıştı. Bu çalışmaların kısa bir süre önce tamamlanmasının ardından zemine hazır çim serimi yapımı yapıldı. Kale direkleri ve basketbol potaları da son olarak montaj yapıldı” dedi.
Çalışmaları sürekli takip etiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil; “Çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak. İlçeye yeni ve modern spor tesisleri kazandırmayı amaçlıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlık açısından önemli ölçüde fayda sağlayacağı bir tesis yapıyoruz. İnsanlarımızı spor yapmaya teşvik eden projelere imza atıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında spor tesisleri halkımızın hizmetine açılacak” dedi.

Yıldırım Tepe Spor Kompleksinin Yapımı Son Aşamada Yıldırım Tepe Spor Kompleksinin Yapımı Son Aşamada

Önceki İçerikBelen Zabıtası Denetimde
Sonraki İçerikBaşkan Culha, “Bu Olayın Takipçisiyiz”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.