Antakya-Serinyol Hattında Yeni Dönem

Gerçekleşen törende düşüncelerini paylaşan Başkan Lütfü Savaş, “Bugün özellikle Serinyol bölgesinde yaşayan hemşehrilerimiz için önemli bir gün. 7 kooperatifin 227 minibüsü tek çatı altında toplandı ve 69 otobüsle hizmet etmeye karar verdi. Bu kooperatifler; güzergâh, yolcu sayısı ve saat kavgasını bir tarafa bırakarak birlikte hizmet etme kaygısıyla aynı çatı altında birleşti. Bu birleşme hem hemşehrilerimizin daha güvenli ve konforlu seyahat etmelerine hem de şehir trafiğinin rahatlamasına vesile olacak” dedi.

Konuşmasının devamında hayata geçirilen bu projenin uzun süren çalışmaların neticesinde tüm paydaşlarla birlikte başarıldığını ifade eden HBB Başkanı, “Hizmet verecek araçlarımızın, yaşlı, engelli, hamile… vb. tüm vatandaşlarımız için uygun olmasına özen gösterdik. Bununla beraber doğa dostu araçların olmasını istedik. Tüm paydaşlarımızla beraber ortak hareket ederek bu güne geldik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Tüm şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Antakya-Serinyol Hattında Yeni Dönem

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.