Futbolun Veteranları Hatay’da

Türkiye’nin futbol veteranları Hatay’da buluşuyor. 5. Türkiye Veteranlar Futbol Şampiyonası, Hatay Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde Antakya’da gerçekleşecek.
5 bölgeden 10 takımın katılacağı büyük turnuvada maçlar, 6-9 Eylül tarihleri arasında Antakya Nazım Koka Futbol Sahası ile Mustafa Kemal Üniversitesi Stadyumu’nda oynanacak.
Akdeniz, Marmara ve Trakya veteranlar ligleri ile Ege ve Orta Anadolu veteranlar federasyonu takımları şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecek.
Kendi liglerinde şampiyon olan Zülüflühan, Osmaniye, Ege Üniversitesi, Kartepe ve Tekirdağ veteranlar takımları Şampiyonluk Grubu’nda; ikinci olarak turnuvaya katılan İskenderun, Mersin Karacailyas, Soma, Gebze ve Ergene veteranları takımları ise Federasyon Grubu’nda zirve mücadelesi verecek.
Toplamda 10 takımın yer alacağı turnuvada kendi gruplarını lider bitiren takımlar, final günü Süper Kupa için sahaya çıkacak.
Turnuva hakkında düşüncelerini paylaşan Akdeniz Masterlar Birliği Başkanı Mehmet Kaplan, “Futbola yıllarca emek vermiş ve bu emeklerini sahaya yansıtmış futbolcuları şehrimizde ağırlayacağız. Turnuvada mücadele edecek sporcular, sporseverlere seyir zevki yüksek karşılaşmalar izleteceğini düşünüyorum.

Futbolun Veteranları Hatay’da

Önceki İçerikArsuz Belediyesi’nde “Zabıta Haftası” Kutlandı
Sonraki İçerikHatay’da 1 Haftada 118 motosiklet trafikten men edildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.