Belen’de Gençler, Zafere Yüzdü!

Belen Belediyesi tarafından bu yıl 2.’si düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Yüzme Yarışması, Belen Belediyesi Yaşam Kompleksinde gerçekleşti. Yapılan yüzme yarışmasına, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet KARCI, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Çevik, İlçe Nüfus Müdürü Teğrid Toplu, Belen Orman İşletme Şefi Orman Mühendisi Ahmet Yılmaz, Belen Mal Müdürü Mehmet Uğur Bekar, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Önder, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, çok sayıda Belenli vatandaşlarımız ve sporcunun katılımıyla gerçekleşti.
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla gerçekleşen yarışmalar saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Belen halkının ve sporcuların yoğun ilgi gösterdiği yüzme yarışmaları bir hayli heyecanlı dakikalara ev sahipliği yaptı. Serbest sitilde yarışan sporculardan 6-7 yaş minikler erkeklerde Berkay Göktuğ, 6-7 yaş minikler kızlarda Eslem Zor, 7- 8 yaş küçükler erkeklerde Ozan Açıkgöz,7-8 yaş Küçükler kızlarda Bersu Yanık, 9-10 yaş Yıldızlar erkeklerde Arda Yağmur Başarır, 9 – 10 yaş Yıldızlar kızlarda Ece Çetin,11-12 yaş Yıldızlar erkeklerde Efe Albayrak, 11-2 yaş Yıldızlar kızlarda Gaye Derya Karagözoğlu, 13-14 Gençler erkeklerde Mehmet Eren Kaya, 13- 14 Gençler kızlarda Miraç Börklü Birinciliği alarak yarışmayı kazandılar.
Yarışmada konuşan Belen Belediye Başkanı Adnan VURUCU;
Sayın Kaymakamım ve değerli Belenli hemşerilerim 30 Ağustos Zaferinin şanına yaraşır bir şekilde geleneksel hale getirdiğimiz Yüzme Yarışmalarımızın ikincisi gerçekleştiriyor olmanın haklı gururunu yaşıyor ve bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Sosyal Belediyecilik ilkesi ile çıktığımız bu yolda en verimli projelerimizden olan yaşam kompleksi’miz de yaz boyu yüzme dersi alan yaklaşık 200 öğrencimizden en iyileri bugün yarışıp marifetlerini gösterecekler.30 Ağustos Zafer Bayramının anlamına yakışır bir etkinlik gerçekleştiriyor olmaktan çok mutluyuz çünkü yıllar önce bağımsızlık mücadelesi vererek bu vatanı kurtaran ecdadımızı bir nevi yarışıp savaşarak bir nebzede olsa anlayabileceğimizi düşüyorum. Ulu önderin vatanımızı emanet ettiği biricik gençlerimize başarılar dilerken, siz değerli hemşerilerimiz Zafer Bayramını kutluyor, asırlar boyunca hep zaferlerle taçlanan ulusumuzun nice bayramlar geçirmesini temenni ediyorum. İfadelerini kullandı.
Yarışma sonunda dereceye giren gençlere madalyaları verildikten sonra tüm katılımcılara Belen Belediyesi tarafından satranç takımı hediye edildi. Protokol ve sporcuların toplu fotoğraf çekiminin ardından yarışmalar son buldu.

Belen’de Gençler, Zafere Yüzdü! Belen’de Gençler, Zafere Yüzdü! Belen’de Gençler, Zafere Yüzdü!

Önceki İçerikBaşkan Culha, “Hiç Kimse Bu Zaferlerin Kutlanmasını Engelleyemeyecektir”
Sonraki İçerikBelen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı’na Atandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.