30 Ağustos Zafer Bayramı 2. Geleneksel Yüzme Yarışması

Belen Belediyesi tarafından bu yıl 2. düzenlenecek olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Yüzme Yarışması, Belen Belediyesi Yaşam Kompleksinde 30 Ağustos Perşembe Günü Saat 09.00 başlayacak.
6-8 yaş Minikler, 8-10 yaş Küçükler, 10-12 yaş Yıldızlar, 12-15 yaş Gençler, 15 yaş ve üzeri serbest sitilde yarışacak olan sporcuların, sabah saat 09.00’da Belen Belediyesi Yaşam Kompleksinde olmaları gerekiyor.
İlçemizde birçok alanda spor dallarının gelişmesi için çalıştıklarını ifade eden Belen Belediye Başkanı Adnan VURUCU; “Gençlerin okulların tatil olmasıyla birlikte okul dışındaki vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmeyi hedefleyerek, birçok dalda açtığımız yaz kursları ilçemiz genelinde çok fazla talep göstermesi bizleri fazlasıyla mutlu etti. Yüzme sporunun gelişmesi amacıyla 1. sini geçen yıl düzenlediğimiz yüzme yarışı da yoğun ilgi gördü. Önemli olan gençlerimizin spor dallarına olan ilgilerini arttırmak ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz”. diyerek gençlere verdiği önemin farkında olarak, gençlerimizin gelişiminde önemli bir rol oynayan spor dallarıyla, gelişimlerinde önemli bir rolü üstlenmek en büyük vazifemizdir.” İfadelerini kullandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı 2. Geleneksel Yüzme Yarışması

Önceki İçerikCHP Hatay milletvekili Suzan Şahin İTSO’yu ziyaret etti
Sonraki İçerikİskenderun’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.