Hbb Zabıta Daire Başkanı Mezbahane Denetimi Gerçekleştirdi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Ahmet Kilisli, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Hatay Büyükşehir Belediyesinin Antakya Merkez Mezbahanesi’nde denetim gerçekleştirdi.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı’nda Hatay halkının yardımına koşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğündeki HBB ekipleri, vatandaşların kurbanlarını daha steril ve sağlıklı bir ortamda kesebilmeleri için kolları sıvadı.
“15 İLÇEDE 30 KESİM NOKTASI İLE HİZMET VERECEĞİZ”
İl genelinde HBB bünyesinde hizmet veren mezbahanelerin tamamının Kurban Bayramı’na hazır olduğunun altını çizen Başkan Kilisli, “15 ilçede kurban satış ve kesim yerleri vatandaşın hizmetine hazır. Bayramın ilk günü öğlen saatlerine kadar Hatay Büyükşehir Belediyesi mezbahanelerinde koyun kesimini ücretsiz olarak yapacağız. Öte yandan kentin 30 farklı noktasında vatandaşların kurban kesimlerini yapacakları olanakları sağlamaktayız. Hatay halkının sağlıklı bir ortamda kurbanını kesmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kurban Bayramı’nın sağlık ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm Hatay halkının bayramını kutluyorum” dedi.

Hbb Zabıta Daire Başkanı Mezbahane Denetimi Gerçekleştirdi Hbb Zabıta Daire Başkanı Mezbahane Denetimi Gerçekleştirdi

Önceki İçerikKurban Bayramında Beslenme
Sonraki İçerikBayramda Özel Güvenlik Bölgesi Olan Yerler Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.