Hatsu Payas İçme Suyu Kaynağına Sabotaj

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Payas ilçesine bağlı Karacaören ve Bükünsuyu mevkiinde içme suyu kaynağı bulunan bölgelerde yapılan sabotaj sonucu içme suyu iletimine zarar verdiğini duyurdu.

Payas ilçesine dağdaki su kaynaklarından suyun az gelmesi üzerine Karacaören ve Bükün suyu mevkilerine kontrol yapmaya giden HATSU ekipleri, suyun iletilmesi için koyulan vanalarda ve su gözünde kimliği belirsiz kişiler tarafından teneke, taş ve naylon parçaları ile tıkandığını tespit etti.

3 su kaynağında yapılan incelemeler kapsamında yasal işlemlerin başlatıldığını ve bölgede yapılan temizlik çalışmalarının ardından Payas’ta ki su kapasitesinin artarak düzene gireceğini belirten HATSU, suyun eksilmesinin ardından bölgede bulunan su kuyularına ve depolara tankerler yardımı ile su takviyesi yapılarak su ihtiyacının karşılandığını aktardı.

Hatsu Payas İçme Suyu Kaynağına Sabotaj Hatsu Payas İçme Suyu Kaynağına Sabotaj Hatsu Payas İçme Suyu Kaynağına Sabotaj

Önceki İçerikCuma, Cumartesi ve Pazar Günü Elektrikler Kesik Olacak
Sonraki İçerikBelen’e Yeni Pazar Yeri
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.