Tokdemir Ailesinin Acı Günü

Eski Hatay Milletvekili Nurettin Tokdemir, Kocatepe Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir’in ağabeyi olan ve 76 yaşında vefat eden 19. Dönem Hatay Milletvekili, Milli Egitim Komisyonu Eski Baskani Nurettin Tokdemir için Kocatepe Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze törenine, Tokdemir’in ailesinin yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Baskent Üniversitesi Kurucu Rektoru Mehmet Haberal, TBMM Başkanvekili Levent Gök, TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç, CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Yildirim Kaya, Bulent Kusoglu, Fethi Acikel, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin, Serkan Topal, Başkent Üniversitesi Rektöru Ali Haberal, Ak Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Şanverdi, Abdülkadir Özel, Hüseyin Yayman, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP Hatay Eski Milletvekili İzzettin Yılmaz, Ak Parti Hatay Eski Milletvekili Fevzi Şanverdi, Adalet Eski Bakanı Sadullah Ergin, Devlet Eski Bakanı Nevzat Ercan, DYP Eski Milletvekili Mahmut Nedim Bilgiç ,Yusuf Bacanlı, MHP Hatay Eski Milletvekili Mehmet Şandır ile vatandaşlar katıldı.
Tokdemir’in cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Gölbaşı Mezarlığı’na götürüldü.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Tokdemir’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Tokdemir’in taziyesi Cuma, Cumartesi, Pazar gunu Reyhanlida alinacaktir.

Hatay büyük bir değerini kaybetti. Antakya Lisesinde uzun yıllar sevilen bir öğretmen iken 1991 yılındaki seçimlerde öğrencileri ve halkın desteğiyle Hatay Milletvekili seçilen ve memleketine büyük hizmetleri olan Hatay Eski Milletvekili Nurettin Tokdemir TBMM Milli Eğitim Komisyonu Başkanlığı döneminde Hatay’da eğitim sağlık alanında büyük yatırımların altına imza attı. Polis Okulu, Mustafa Kemal Üniversitesi ve Tıp Fakültesi, Hatay Havalimanı Projesi, Öğretmenevleri, Her ilçeye Meslek Yüksekokulları ve Meslek Liseleri, Amik Ovasını Besleyecek Kılavuzlu Barajının Projesinin başlatılması gibi bir çok projeye imza atan halkın takdirini ve sevgisini kazanan Tokdemir dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Tokdemir Ailesinin Acı Günü Tokdemir Ailesinin Acı Günü Tokdemir Ailesinin Acı Günü

Önceki İçerikİskenderun Felç Oldu
Sonraki İçerikBaşkan Seyfi Dingil Şırnak Gazisinin Nikahını Kıydı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.