Belediye Başkanın Seyfi Dingil: Yeni Yollar Açmaya Devam Ediyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent genelinde trafiği rahatlatmak için yeni yollar açmaya devam ettiklerini belirtti.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçe tarım müdürlüğü arkasından sanayi sitesine açılacak olan yeni yolda devam çalışmaları yerinde inceledi.
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun’da daha öncede birçok noktada yeni yollar açmıştık. Açmış olduğumuz yeni yollar ile ulaşım sorununu bir nebzede olsun çözmek gayretindeyiz. Biz kalıcı belediye hizmetleriyle vatandaşın taleplerine göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hiçbir sorunu ötelemeden çözüm üretiyoruz. Kararlılıkla ve görev aşkıyla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Vatandaşlardan bu yolun açılması ile ilgili birçok olumlu tepki aldıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, “İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Gerek bu üç mahalleyi sanayiye bağlayacak yolu gerekse diğer mahallelerimizde imar planında yol olarak belirtilen alanları halkımızın hizmetine açmak için çalışacağız. Biz bu millete hizmet için varız, inşallah bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Belediye Başkanın Seyfi Dingil: Yeni Yollar Açmaya Devam Ediyoruz

Önceki İçerikBüyükşehir’den Festival Açıklaması
Sonraki İçerikİTSO’da Konut Yapı Kooperatiflerinin sorunları görüşüldü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.