Tff Plaj Futbolu Arsuz Etabında Şampiyon “Arsuz Belediyesi”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Belediyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliği ile bu sene 4. sü düzenlenen “TFF Plaj Futbolu Ligi Arsuz Etabına” katıldı.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Belediyesi tarafından düzenlenen TFF Plaj Futbolu Ligi Arsuz Etabına, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile katıldı. Arsuz Karaağaç Plajında gerçekleştirilen turnuva, 3 gün sürdü. İki Arsuz takımının karşılaştığı finalde, Arsuz Belediyesi rakibini yenerek şampiyon oldu.
Bu sene plaj futbolu turnuvasının 4. sünü düzenlediklerini ifade eden Başkan Culha, “ Öncelikle bu turnuvada yarışan bütün sporcuları, bütün takımları tebrik ediyorum. Birinci olan takımı da kutluyorum. Tabi bu bir yarıştır, müsabakadır. Biri birinci olarak, biri ikinci, biri üçüncü, ama bizim gönlümüzde hepsi birincidir. Ben bu turnuvanın, bu organizasyonun ne kadar değerli olduğunu çok iyi biliyorum. Ve bu organizasyonu gerçekleşmesinde özellikle Ayhan Beyin çok ciddi katkıları olduğunu biliyorum. İstanbul’dan kalkıp buraya gelen spikerimiz, onur arkadaşımız, ayrıca sayın hocalarımız burada değil, hakem arkadaşlarımız, onlar çok ciddi emek sarf ettiler. Çünkü bu profesyonel iştir. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerine teşekkür ediyoruz. Belediyemizin spor ve kültürden sorumlu müdürümüz Hüseyin Bey, meclis üyesi arkadaşlarım, yardımcılarım hepsinin çok ciddi emekleri var. Biz bu turnuvayı çok önemsiyoruz. Çünkü bir deniz kenti, bir sahil kenti olan Arsuz’da plaj futbolu yapılmazsa olmaz. Bu güzelim coğrafyada, bu güzelim kumda, bu güzelim turnuvanın yapılması, kentin yapısına olgunluk arz eden bir güzelliktir. Onun için biz bunu çok önemsiyoruz. Bu turnuvalarda, ikincisinde Türkiye finallerinde ikinci olduk, üçüncü, dördüncü olduk. Ve bu dördüncüde inşallah şampiyon olacağız ben inanıyorum takıma ve çalıştırıcı arkadaşlarıma. Ben bu duygu ve düşünce ile birinci olan takıma ve futbolcularına ve hocalarına, ikinci olan, üçüncü olan, daha doğrusu yarışan bütün takımlara, futbolcularına hocalarına, federasyon yetkililerine, amatör spor kulüpleri başkanlığına, onur kardeşime ve herkese teşekkür ediyor, bu turnuvanın ilçemize hayırlı olmasını diliyor, hepinize saygılar sunuyorum,” şeklinde konuştu. Turnuvada emeği olan başta Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha olmak üzere, Başkan Yardımcısı Sedat Deveci, Tff Plaj Futbolu Yetkililerine Hatay Amatör Spor Kulüpleri Birliği Federasyonu Başkan Yardımcısı Ayhan Dik tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Ardından başta şampiyon olan takım olmak üzere tüm takımlara kupaları verildi. TFF Plaj Futbolu Arsuz etabında şampiyon olan Arsuz Belediyesi, Hatay ilini Türkiye Plaj Futbolu şampiyonasında temsil edecek.

Tff Plaj Futbolu Arsuz Etabında Şampiyon “Arsuz Belediyesi” Tff Plaj Futbolu Arsuz Etabında Şampiyon “Arsuz Belediyesi”

Önceki İçerikAşılama Tedavisiyle Bebek Özleminiz Son Bulsun
Sonraki İçerikBelen Belediye Başkanı Adnan VURUCU; Halkımızın Taleplerini Yerine Getiriyoruz
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.