İSTEyenler için “Tercih ve Tanıtım Günleri” başladı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), 2018-2019 üniversite tercihlerinin başlamasının ardından, aday öğrencilere yol göstermek amacıyla seferber oldu. Üniversiteyi ve programlarını tanıtmak üzere bir araya gelen İSTE Ailesi, 8-9 Ağustos 2018 tarihleri arasında 2 gün sürecek olan ve yoğun ilgi gören Tercih ve Tanıtım Günleri’nde aday öğrencileri bilgilendiriyor.

İSTE Tercih ve Tanıtım Günleri, Merkez Kampüs’te, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nin Makine/Bilgisayar Mühendisliği Binası’nda gerçekleştirilirken; sıcak hava koşulları göz önünde bulundurularak, katılımcılar için Kampüs ana kapısı ve etkinlik yeri arasında sürekli elektrikli araçlarla ring seferleri düzenleniyor. İSTE’de öğrenci alımı yapan fakülte, yüksekokul, konservatuvar ve meslek yüksekokullarında görev yapan akademisyenler, aday öğrencilere birinci ağızdan, rehberlik, tanıtım ve yönlendirme yapıyor, bölüm ve laboratuvarları gezdiriyor. Adaylara, Teknoversite vizyonu kapsamında İSTE’de alacakları kaliteli üniversite eğitiminin yanı sıra, öğrenci toplulukları ile yapılan projeler tanıtılıyor. Vizyon olarak girişimci, yenilikçi ve teknolog olmak isteyen öğrenciler İSTE’ye bekleniyor.

İSTEyenler için “Tercih ve Tanıtım Günleri” başladı İSTEyenler için “Tercih ve Tanıtım Günleri” başladı İSTEyenler için “Tercih ve Tanıtım Günleri” başladı İSTEyenler için “Tercih ve Tanıtım Günleri” başladı

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi’nden İmar Barışı Danışma Ofisi
Sonraki İçerikErasmus+ Projesi İle Gençler Hırvatistan’da Buluştular
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.