Fatmanur Benli Engelleri Kaldırdı

Hatay’ın Yayladağı ilçesi Bezgeli olan görme engelli Fatmanur Benli’nin ‘Yalnız’ adlı Romanı yakında kitap Otağı Yayın Evi’nden çıkarak okuyucuları ile buluşacak.

Kitabı hakkında bilgiler veren Benli: “Hayalim yazar olmaktı. Fakat görme engelli olduğum için imkansız olduğunu düşünüp kendimce bir işe yaramadığımı düşünerek psikolojik sorunlar üretiyordum. Yine Günlerden bir gün ruhum acı ile kıvranırken en azından içimi darmadağın eden duygularımı paylaşmak adına Wattpad uygulamasında birkaç satır yazmaya çalıştım. Yazdıkça yazdım… Ne kadar umutsuz olsam da; taslak halinde yazdığım satırları okuyucular ile buluşturdum.
Sonra edindiğim birkaç dost sayesinde yazdığım birkaç bölümün yerini, tamamlanmış bir hikaye devraldı. Okuyucu dostlarım bana hayallerimin peşinden koşmam gerektiğini, istedikten sonra hiçbir şeyin imkânsız olmayacağını öğretti. Şu anda onlar sayesinde Hikayem kitap oldu.
Onlar sayesinde engellilerin de bir şey başaracağını anlamış oldum.
Şu anda ise tek bir amacım kaldı,
bu hikayeyi birçok insanla buluşturarak, engellilerin istediği şey karşısında engellerini çürütebileceklerini göstermek istiyorum. O kadar engelli umutsuzca evde oturup ölümü beklerken, ben onlara umut ışığı olmak istiyorum. Zira Hayaller gerçekleştirilmek için vardır.
Sizlerden ricam hikayemi insanlarla buluşturmamı sağlayarak hayallerime ortak olmanızdır. Çünkü sizin desteğiniz olmadan ben hiçbir şey yapamam.
Eğer Hikayem hoşunuza giderse alarak destek olmanızdan onur duyarım. Hikayemin şu an ön siparişleri alınmaya başlandı. Eğer wattpadde tanıtım amaçlı paylaştığım iki bölümü okur ve hoşunuza giderse sipariş etmek için linke dokunmanız yeterli olacaktır. Ayrıca bir gün içinde ön sipariş verenlere yüzde 20 indirim olup, kargo ücreti tamamen yayınevine ait olacaktır. Verdiğiniz veyahut vereceğiniz destek için şimdiden çok teşekkür ederim.” Açıklamasını yaptı.

Fatmanur Benli Engelleri Kaldırdı Fatmanur Benli Engelleri Kaldırdı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.