Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; Sosyal Bir Belediyeyiz

Sosyal belediyecilik anlayışıyla adından sıkça söz ettiren Belen Belediyesi bu hizmetin en başında vatandaşlarımızın en çok memnun kaldığı ve hayır dualarını eksik etmediği evde temizlik hizmetleri yaşlı, kimsesiz ve hiç geliri olmayan, bakıma muhtaç vatandaşlarımızın büyük beğenisini alarak, giderek büyüyen sosyal belediyecilik anlayışına yeni bir soluk kazandırdı.
Belen Belediye Başkanı Adnan VURUCU’nun talimatı üzerine hasta, yaş olarak ilerlemiş, kendi işlerini yapmakta zorlanan vatandaşlarımızın evlerine giderek, onların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışan ekiplerimiz, hummalı bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşlarımız kendi hanesinde rahat, ferah ve sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri için tüm çalışmalar hızla sürdürüyor.
Başkan Adnan Vurucu’da konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede; “Yaşlı vatandaşlarımız bizim hakkını ödeyemediğimiz büyüklerimiz, atalarımızdır. Onlara sonsuz hizmet vermek boynumuzun borcu olduğu gibi dualarını almakta en büyük kazancımızdır. Üstelik sadece yaşlı vatandaşlarımıza değil, ihtiyaç sahibi, müşkül düşmüş, yardım bekleyen tüm vatandaşlarımıza uzanacak el olmak için çırpınıyoruz. Bu anlamda yılda 390 aileye ulaşarak yardım bekleyen vatandaşlarımıza hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
Belen Belediyesi çalışanları ise güler yüzleriyle, işini severek yapan, vatandaşlara karşı sonsuz saygılarını esirgemeyen, onların sağlık ve hijyenleri için büyük bir özveriyle çalışarak, hizmetlerini her ay düzenli olarak belenin tüm mahallelerinde bulunan vatandaşlara, toplamda 15 personel olarak her gün on dört vatandaşların evine giderek, sağlığı ve ferahlığı açısından her köşeyi itinayla temizleyerek hizmet vermektedir.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; Sosyal Bir Belediyeyiz Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; Sosyal Bir Belediyeyiz Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; Sosyal Bir Belediyeyiz

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.