Paslı Borular Bertaraf Ediliyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), hayata geçirdiği kapsamlı içmesuyu projeleri ile paslı ve kireç dolu boruların bertarafını sürdürüyor.

“Her Şeyden Önce Sağlık” ilkesiyle altyapı çalışmalarının kent genelinde devam ettiğinin altını çizen Genel Müdürlük, yapılan içmesuyu hattı döşeme çalışmaları sayesinde paslı, kireçli ve içi toprak dolu borular yerini temiz boruların yerleştirildiğini belirtti.

Vatandaşlara temiz, sağlıklı ve güçlü bir içmesuyu iletmek amacıyla hayata geçirilen projelerle sağlık açısından tehlike arz edecek durumları bertaraf etme mücadelesi içerisinde olduklarını vurgulayan İdare, sağlıklı bir gelecek için proje üretmeye ve uygulamaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Hataylıların sağlıklı bir içmesuyundan faydalanmasını sağlamanın yanında kayıp kaçak oranını minimuma çekme adına çalışmaların sürdüğünü hatırlatan HATSU, yıllardır kullanılan paslı borular ve tespit edilerek iptal edilen borular ile HATSU tarafından döşenen dayanıklı ve sağlıklı boruların fotoğrafları haberle birlikte servis edildiğini aktardı.

Paslı Borular Bertaraf Ediliyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.