Belen’de Yol ve Parklarda Çiçekler Açtı

Belen’de bulunan orta refüjlerde yenileme çalışmalarda, Belen Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler yaklaşık 25 bin kök çiçeklerin bakımını yaparak, orta refüjlerin ve çocuk parklarının görüntüsü değiştirdi.

E-5 Karayolu üzerinde bulunan orta refüjlerde yapılan çiçeklendirme ve çimlendirme çalışmalarının yanı sıra mahallelere kazandırılan çocuk parklarında da, güzel çalışmalara imza atan Belen Belediye Başkanı Adnan VURUCU, parkların tamamında da çiçeklendirme ve çimleme çalışması aralıksız devam ettirerek, parklara dinlenmeye gelen Belenli vatandaşların ve parkta oyun oynayan çocukların da güzel ve kaliteli vakit geçirmelerine imkan sağladı.
Belediye Başkanı Adnan Vurucu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden itibaren çok güzel çalışmalara imza attık. Bunlardan biride orta refüjlere verdiğimiz önemli ve itinalı çalışma ile ülkemizin en önemli geçitlerinden biri olan Belen Geçidimizin güzergahında bulunan alanlarımızı, çiçek, ağaç ve çimlendirme çalışmalarıyla çok güzel bir görünüme getirdik. Bundan sonrada itinalı çalışmalarımız durmaksızın devam edecek. İfadelerini kullandı.

Belen’de Yol ve Parklarda Çiçekler Açtı Belen’de Yol ve Parklarda Çiçekler Açtı Belen’de Yol ve Parklarda Çiçekler Açtı Belen’de Yol ve Parklarda Çiçekler Açtı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.