Gökhan Hamarat, Euro Cup Avrasya International saç ve bahar festivaline onur konuğu oldu

İskenderun’un başarılı bayan kuaförü Gökhan Hamarat bu yıl Letonya da 13. sü düzenlenecek olan Euro Cup Avrasya International saç ve bahar festivaline onur konuğu olarak davet edildi.

Letonya nın ventspils kentinde bu yıl 4 Ağustosta 13 üncüsü düzenlenen Euro Cup Avrasya International saç ve bahar festivaline Türkiye İskenderun’dan Gökhan Hamarat İstanbul’dan Kadir Alkan,Tarık Yalçıntepe Eskişehir’den Tuncay Gitgör ve Isparta’dan Osman Balcı ülke saç Show gösterisi ve onur konuğu olarak davet aldılar. Ülkemi ve memleketim İskenderun’u en iyi şekilde temsil edeceğim diyen Gökhan Hamarat hedeflerinin tüm dünya ülkeleri arasında Türk bayrağını en üst sıralarda dalgalandırmak olduğunu söyledi.

Gökhan Hamarat, Euro Cup Avrasya International saç ve bahar festivaline onur konuğu oldu Gökhan Hamarat, Euro Cup Avrasya International saç ve bahar festivaline onur konuğu oldu Gökhan Hamarat, Euro Cup Avrasya International saç ve bahar festivaline onur konuğu oldu Gökhan Hamarat, Euro Cup Avrasya International saç ve bahar festivaline onur konuğu oldu

Önceki İçerikVali Ata’dan İskenderun Gelişim Hastanesine Ziyaret
Sonraki İçerikArsuz’da 2. Briç Turnuvası Başlıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.